Skip to main content

Buiten sporten met dikke buiken voor PowerMama’s

Een actieve les in de buitenlucht speciaal voor vrouwen die verantwoord willen sporten tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Dát wil ik verzorgen! Op zaterdag 15 juni start ik met de eerste les van het PowerMama trainingsprogramma in Zierikzee.

Alweer twee jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf met de naam Seven Lifestyle. Het is mijn droom om kennis en passie voor gezondheid te delen en mensen te helpen naar een gezondere leefstijl. Bij het PowerMama trainingsprogramma ga ik mij richten op moeders en aankomende moeders en daar heb ik heel veel zin in!

Zwangere vriendinnen

In mijn omgeving zijn steeds meer vrouwen zwanger of net bevallen. Dat inspireeerde mij om een training te volgen gericht op deze doelgroep. Ik ben dan ook sinds kort gecertificeerd personal trainer met een specialisatie in zwangerschap. Er is nu in Zeeland weinig sportief aanbod speciaal voor zwangeren en net bevallen vrouwen. Juist voor hen is het zo belangrijk om extra aandacht te hebben voor een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. 

Verschillende trainingen voor PowerMama’s

Het PowerMama trainingsprogramma wordt aangeboden in drie smaakjes:

  • PowerMama Outdoor is speciaal voor zwangeren en pas bevallen moeders. In een training van 8 weken werken vrouwen aan hun core, bekkenbodem, balans en kracht. 
  • PowerMama Lifestyle helpt vrouwen om in 12 weken een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Er is wekelijks een sportles en een uitdagende challenge. Deze training is voor alle drukke moeders die fit willen blijven en niet speciaal voor zwangeren en net bevallen vrouwen. 
  • PowerMama Personal Training waarbij er individueel een plan op maat gemaakt wordt om op eigen niveau persoonlijke doelen te behalen. 

Sporten in de buitenlucht

Ik houd enorm van sporten in de buitenlucht, daarom zijn de trainingen allemaal buiten. Je krijgt meer energie van buiten sporten en je begint je weekend gelijk goed. Ik werk met kleine groepen van maximaal acht dames zodat er veel persoonlijke aandacht is. De eerste cursusdag is op zaterdag 15 juni 2019. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Banninklaan vlakbij Kaaskenswater in Zierikzee. Kaaskenswater is het perfecte décor voor deze trainingen. Goed bereikbaar en groen, zeker in deze tijd van het jaar!

Aanmelden

PowerMama Outdoor start op zaterdag 15 juni om 9.00 uur, kosten zijn € 97,- voor 8 lessen je kunt je hier aanmelden. PowerMama Lifestyle start op zaterdag 15 juni om 10.00 uur en kost € 225,- voor een 12 weken durend coachingsprogramma. Aanmelden kan via deze knop. Neem voor de PowerMama Personal Training contact op, dan gaan we samen aan de slag met jouw doelen.

Let op: Voor beide groepen zijn er beperkte plekken beschikbaar. Vol=vol!