Skip to main content

PowerMama® Personal Training

Individuele aandacht

Werken aan jouw persoonlijke doelen met personal training. Korte- en lange trajecten mogelijk. Voor tijdens en na de zwangerschap. Ook bij klachten als bekkenpijn, urineverlies of diastase is training mogelijk. Ben jij zwanger of wil jij terug in vorm komen na je bevalling? Ben jij een drukke moeder met weinig tijd maar wil je wel graag werken aan een gezonde leefstijl. Of heb jij last van zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bekkenpijn, urineverlies bij inspanning of een diastase? Wil jij individuele aandacht en een plan op maat om jouw doelen te behalen? Dan is personal training iets voor jou. Na een uitgebreid intakegesprek en assessment maken we samen een persoonlijk trainingsplan.

Wat houdt het in?

Bij Personal Training sport je in een personal training studio of kom ik naar je toe en trainen we in jouw huis, tuin of op een andere plek waar jij je prettig voelt.

Voor wie?

Personal Training is voor moeders die behoefte hebben aan individuele begeleiding en gemotiveerd zijn om aan hun doelen te werken. Bij één op één training krijg jij de aandacht die je nodig hebt.

Wanneer?

Op aanvraag.

Waar?

Personal training studio of aan huis.

Kosten

Voor 8 weken Personal Training betaal je €395

Bekijk het aanbod

  • Bekijk het aanbod